Arriba a Torrevella el Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina

Torrevella es converteix en la segona parada a Espanya del reconegut espectacle internacional únic al món
20.06.2023
circo

El mundialment conegut i prestigiós Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina estarà al Teatre Municipal de Torrevella els propers 17, 18 i 19 de juliol. En tres úniques sessions, el públic torrevellenc podrà gaudir de les acrobàcies més difícils i espectaculars, posades en escena, màgia i excel·lents decorats.

L'espectacle, que està qualificat com a únic al món, compta amb més de 35 artistes en la seva posada en escena, la majoria dels quals són medallistes olímpics i molts procedents del Cirque du Soleil (Circ del Sol). El xou convida el públic a viatjar a un món de fantasia, una proposta capaç d'atreure tots els públics i, especialment, el més familiar. Una història que ens trasllada a un univers on la màgia és a tot arreu, explicada a través de la dansa, l'expressivitat dels artistes participants, entre l'espectacularitat i el minimalisme, amb malabars, acrobàcies, coreografies al ritme de la música d'aires orientals, el colorit dels vestits i dels llums, etc.

Per la seva qualitat, el Gran Circ Acrobàtic Nacional De Xina ha estat guardonat amb el Fons Nacional d'Art i el 5è Premi Especial Tian Han del Festival d'Art de Hunan, el 2015. Des d'aleshores, ha obtingut més de 30 premis i guardons en diversos concursos internacionals de circ i acrobàcies. The New York Times ho ha qualificat com “un delit per als cinc sentits”.