Peter, el Musical arriba a Torrevella el 14 i 15 d'octubre

Després de recórrer el món amb més de 5.000 representacions i 5 milions d'espectadors, torna a Espanya Peter, el Musical, una producció espanyola que en els seus orígens va captivar el cor de milions d'espectadors
10.08.2023
peter
Les entrades es poden comprar ja a la Taquilla del Teatre Municipal ia la web de culturatorrevieja.com

Peter, el Musical aterra al Teatre Municipal de Torrevella els propers 14 i 15 d'octubre, en 4 úniques sessions. Estrenat a 6 països i amb més de 5.000 representacions passant per escenaris com el Garrick Thearte de Londres, es tracta d'una superproducció de Theatre Properties i Grupo Eventix i ha estat aplaudida per més de 5 milions d'espectadors.

És un dels musicals espanyols més reeixits de tots els temps. Aquesta gira nacional presenta una producció renovada que integra la darrera tecnologia teatral de llums, so, escenografia i vols per recrear la màgia d'aquesta història llegendària. Des de la recreació d'una casa londinenca de somni on Wendy, John i Michael coneixen per primera vegada Peter fins al Jolly Roger, el vaixell pirata del temut Capità Garfi amb tota la seva tripulació a bord.

La ciutat de Torrevella torna a comptar amb un musical de la mà de Cultura Torrevella, després de l'èxit de The Hole X i Cruz de Navajas . El país de Mai Mamá i la famosa història de Peter Pan recobren vida en aquesta superproducció espanyola. Aquest gran musical, apte per a totes les edats, ha esdevingut el musical de referència del panorama cultural nacional. Majors i petits podreu gaudir d'aquest gran espectacle a l'escenari torrevellenc.

Les entrades es poden comprar ja a la Taquilla del Teatre Municipal ia la web de culturatorrevieja.com.