Premis a la innovació empresarial "Posem la Primera Pedra" XI edició

08.09.2023
premios-innovacion
Oberta la XI edició dels Premis Posem la Primera Pedra de Lafarge Holcim. El Premi pretén impulsar i reconèixer la capacitat emprenedora, la sostenibilitat, la innovació, el talent i la creativitat empresarial, i permetre la posada en marxa de projectes nous en els àmbits de la sostenibilitat, innovació, descarbonització, tecnologia, medi ambient o impacte social , amb perspectives reals de creació d'ocupació a la Comunitat Valenciana. Per això va dirigit principalment a emprenedors i/o petites empreses que estiguin desenvolupant o vulguin desenvolupar un nou projecte empresarial.

PARTICIPANTS

La convocatòria d'aquest premi s'adreça a qualsevol emprenedor/ai/o empresa que tingui una idea de negoci a desenvolupar, innovadora i sostenible, amb domicili fiscal a la Comunitat Valenciana, sense importar si ha iniciat o no la seva activitat, sempre que el projecte tingui la seva implantació a la Comunitat Valenciana.

OBJECTIU

La proposta haurà de tenir com a objecte, bé la creació i explotació duna empresa amb personalitat jurídica pròpia o bé, lexecució del projecte presentat per lempresa concursant. Aquesta empresa respondrà als requisits sol·licitats i, en tots dos casos, es comercialitzarà una idea, producte, servei, o metodologia en els àmbits de la sostenibilitat, innovació, descarbonització, tecnologia, medi ambient o impacte social.

PREMIS

S'estableixen dos premis: al primer guanyador del concurs un import de nou mil euros bruts (9.000 €) , i al segon guanyador de sis mil euros bruts (6.000 €) . Ambdues quantitats s'hauran d'INVERTIR EN EL PROJECTE guanyador respectiu.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES: Des del 08 de juny fins al 30 de setembre del 2023

Bases dels Premis

Més informació a CEEI