Visites guiades i tallers al Museu d'Història Natural amb motiu de la nit europea dels investigadors

11.09.2023
visitas_guiadas_museo_torrevieja

La Nit Europea dels Investigadors se celebra al voltant del darrer cap de setmana de setembre alhora a gairebé 400 ciutats europees, i Torrevella se suma a aquesta celebració amb la realització de diverses activitats organitzades per l'Associació Cultural Ars Creatio i la Regidoria de Cultura, entre les quals hi ha visites guiades i tallers de neurociència al Museu d'Història Natural.

Ars Creatio us convida a descobrir el costat més humà de la investigació a través d'un contacte directe amb els propis experts i expertes.

L'activitat consistirà en la visita guiada gratuïta al Museu seguida d'un taller de neurociència on es compararà el cervell d'un dofí amb un humà per entendre com els cetacis aconsegueixen desenvolupar l'ecolocalització. També es visualitzaran preparacions de talls de cervells que científics i científiques de l'Institut de Neurociències han realitzat a les seves investigacions per estudiar el funcionament del cervell i les neurones.

L'activitat durarà una hora i mitja i es farà els divendres, 22 i 29 de setembre, pels matins per a centres educatius, i els diumenges. 24 de setembre i 1 doctubre. als matins per a famílies i públic general.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç https://shre.ink/2oVs o del codi QR del cartell.

És una activitat coordinada per la científica María Luisa Molina, finançada per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i realitzada amb la col·laboració de l'Institut de Neurociències d'Alacant i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torrevieja.