El blocaire Míguel Nonay, fundador del bloc Viajerossinlimite, participa en una visita guiada a les Salines de Torrevella

Aquest viatge està enfocat al turisme per a persones amb mobilitat reduïda perquè coneguin un entorn tan peculiar al sud de la província d'Alicant
20.09.2023
miguel nonay

El blocaire Miguel Nonay, fundador del bloc viatgers sense límit, en companyia de la seva dona i un fotògraf han participat en una visita guiada a Las Salinas de Torrevieja, realitzada per personal de l'àrea turística de l'empresa salinera.

En el recorregut van conèixer les diferents instal·lacions, se'ls va explicar el procés de producció de la sal des del principi, amb l'entrada de l'aigua a la llacuna de La Mata fins a la seva cristal·lització i extracció a la llacuna de Torrevella, així com els diferents usos de la sal i la recol·lecció de l'estimada Flor de Sal.

Aquest viatge està enfocat al turisme per a persones amb mobilitat reduïda perquè coneguin un entorn tan peculiar al sud de la província d'Alacant.

Aquest viatge de familiarització (Fam Trip) ha estat organitzat pel Patronat de Costa Blanca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrevella. L'objectiu d'aquest viatge és promocionar el turisme accessible, divulgant la bellesa i l'accessibilitat de les destinacions turístiques a través de les experiències per tal d'arribar a milions de persones amb discapacitat arreu del món.

El viatge ha continuat recorrent l'interior de la nostra província.