Els protagonistes de Peter, El Musical presenten l'espectacle a l'ambigu del Teatre Municipal

Peter, el Musical, un dels musicals més reeixits de tots els temps, es representarà a Torrevella els dies 14 i 15 d'octubre
05.10.2023
peter pan
Les entrades es poden comprar a la taquilla del Teatre Municipal ia la web culturatorrevieja.com Després de recórrer el món amb més de 5.000 representacions i 5 milions d'espectadors, torna a Espanya Peter, el Musical, una producció espanyola que en els seus orígens va captivar el cor de milions despectadors

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, juntament amb el director de Cultura Torrevella, Lalo Díez; Tomás Padilla, productor i director del musical; Silvia Villaú, directora artística i protagonista interpretant el paper de Peter; i Carlos Benito, que interpreta el personatge del Capità Garfio, han presentat avui al matí Peter, el Musical, que aterra al Teatre Municipal de Torrevella els propers 14 i 15 d'octubre, en 4 úniques sessions. Un musical per a tots els públics però destinat als més grans.

Estrenat a 6 països i amb més de 5.000 representacions passant per escenaris com el Garrick Thearte de Londres, es tracta d'una superproducció de Theatre Properties i Grupo Eventix i ha estat aplaudida per més de 5 milions d'espectadors.

Estem davant d'un dels musicals espanyols més reeixits de tots els temps. Aquesta gira nacional presenta una producció renovada que integra la darrera tecnologia teatral de llums, so, escenografia i vols per recrear la màgia d'aquesta història llegendària. Des de la recreació d'una casa londinenca de somni on Wendy, John i Michael coneixen per primera vegada Peter fins al Jolly Roger, el vaixell pirata del temut Capità Garfi amb tota la seva tripulació a bord.

La ciutat de Torrevella torna a comptar amb un musical de la mà de Cultura Torrevella, després de l'èxit de The Hole X i Cruz de Navajas . El país de Mai Mamá i la famosa història de Peter Pan recobren vida en aquesta superproducció espanyola. Aquest gran musical, apte per a totes les edats, ha esdevingut el musical de referència del panorama cultural nacional. Majors i petits podreu gaudir d'aquest gran espectacle a l'escenari torrevellenc.

Les entrades es poden comprar ja a la Taquilla del Teatre Municipal ia la web de culturatorrevieja.com.