La increïble producció "Peter, el musical" arriba aquest 14 i 15 d'octubre al Teatre Municipal

13.10.2023
cultura
Una oportunitat única de gaudir a Torrevella, d'un dels musicals més grans de producció espanyola de tots els temps.

Serà el dissabte 14, en sessió de 17:00 i 20:30; o el diumenge 15, en sessió de 12.30 i 17.00 hores, amb un desplegament digne de qualsevol gran escenari de capital europea, arriba a Torrevella, “Peter, el musical”. Després de recórrer el món amb més de 5.000 representacions i 5 milions d'espectadors, es tracta d'una creació espanyola, que en els seus orígens va captivar el cor de milions d'espectadors. Una súper producció de Theatre Properties, Atresmedia i Grupo Eventix. Una nova posada en escena amb l?última tecnologia teatral per recrear la màgia d?aquesta història llegendària.

“Peter, el Musical” aterra al Teatre Municipal de Torrevella després del seu èxit a 6 països, amb més de 5.000 representacions, passant per escenaris com el Garrick Thearte de Londres o el teatre Alcázar, a Madrid. Una espectacular oportunitat per gaudir d'un espectacle fastuós, únic en el seu gènere, ara a Torrevella.

Amb una producció renovada, innovadora i única de les super produccions, que integra la darrera tecnologia teatral de llums, so, escenografia i vols per recrear la màgia d'aquesta història llegendària. Des de la recreació d'una casa londinenca de somni on Wendy, John i Michael coneixen per primera vegada Peter fins al Jolly Roger, el vaixell pirata del temut Capità Garfi amb tota la seva tripulació a bord. Viatja, per mitjà d'una increïble posada en escena, al màgic país de Mai Mai, visita els temples i paisatges de somni, tot això, sense moure't de la butaca. Vola al costat de la fada Campanilla i somia amb els Nens Perduts i la seva eterna joventut. Imagina tornar a ser el nen que tots vam anar alguna vegada i reviu les impressionants aventures del jove que no volia créixer, Peter Pan.

La ciutat de Torrevella torna a comptar amb un gran musical de la mà de Cultura Torrevella, després de l'èxit de The Hole X i Cruz de Navajas. Una forta aposta per musicals de grans dimensions, diferents escenaris, maquinària d'última generació i una increïble producció, amb un enorme desplegament de materials i personal, com si es tractés de Brodway o la Gran Via. A més de moltes sorpreses, que faran traslladar el públic de Torrevella, a aquesta història que tots alguna vegada, hem volgut viure, la història de Peter Pan i el país de Mai Mamás.

Aquest gran musical, apte per a totes les edats, ha esdevingut el musical de referència del panorama cultural nacional, amb increïbles bones crítiques dels mitjans especialitzats. Majors i petits podreu gaudir d'aquest gran espectacle a l'escenari torrevellenc.

No et quedis sense la teva entrada, en aquesta oportunitat única, aconsegueix-les a la Taquilla del Teatre Municipal ia la web de culturatorrevieja.com