Cultura i Ars Creatio organitzen visites guiades i tallers gratuïts al Museu d'Història Natural durant dos mesos

16.10.2023
cultura

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella torna a obrir les portes del Museu d'Història Natural per continuar la realització de visites guiades i tallers organitzats per l'Associació Cultural Ars Creatio, destinades a centres educatius i públic general, amb la coordinació de la científica i professora de la Universitat de Múrcia, María Luisa Molina.

Igual que l'any passat, les visites i els tallers estan inclosos a la programació de la XV Setmana de la Ciència organitzada per Ars Creatio. Aquesta vegada, la reobertura s'amplia durant dos mesos a la temporada de tardor, des de dimecres que ve, 18 d'octubre, fins al 17 de desembre.

El museu obrirà de dimecres a divendres als matins per als centres educatius, que faran visites guiades en dos torns, a les 10.00 ia les 11.30 hores, de fins a uns 30 alumnes i una hora de durada a cada torn. Els diumenges i festius s'obrirà de 10.00 a 13.00 hores amb entrada lliure, ia les 11.00 hores es realitzaran visites guiades i tallers per al públic general.

Les visites guiades requereixen inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç http://turismodetorrevieja.com/web/?page_id=18911 o del codi QR del cartell.

És una activitat finançada per la Generalitat Valenciana i l'Institut de Neurociències d'Alacant, i realitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella.