Viu el Halloween més terrorífic i divertit a Torrevella

27.10.2023
halloween
Decoració terrorífica, dinamització comercial amb visita als comerços locals, manualitats i tallers per als més petits, ninots terrorífics, activitats, pinta cares, animació i MOLTES SORPRESES MÉS!

Les regidories de Joventut i Comerç de l'Ajuntament de Torrevella informen de les activitats que es desenvoluparan durant la tarda de dimarts que ve, 31 d'octubre, des de les 17:00 a les 21:00h, per a la celebració de Halloween.

Igual que en anys anteriors, la Regidoria de Comerç serà l'encarregada de la decoració la plaça de la Constitució, amb elements terrorífics, sent aquesta una iniciativa que dinamitzarà el comerç i l'hostaleria local, visita als comerços locals, manualitats i tallers els més petits, ninots i animació terrorífica, tallers, pinta cares i MOLTES SORPRESES MÉS!

Des de les 17:00h començarà la ruta pels comerços locals per dinamitzar la zona comercial. A la Plaça de la Constitució, a les 18h. començaran les activitats i tallers infantils.

A més, al carrer Concepción, a les 18:30h. se celebrarà el Zumbató Zombie del programa Salut i Esport de la Regidoria dEsports, amb ambientació de música i ball per a tots els públics.

Tot això estarà acompanyat d'animació i ninots terrorífics des de les 18.00 fins a les 20.30 h.

Viu un Halloween terrorífic i divertit a Torrevella!