Com innovar en mobilitat. Cas d'èxit: Miivo Mobility

14.11.2023
webinar como innovar en movilidad
Online el 24 de novembre, amb Ángel Troncoso, cofundador i responsable d'operacions a Miivo Mobility

Digitalització, dades, gamificació i sostenibilitat són els quatre punts principals en què ha donat suport Miivo Mobility per crear un model de negoci innovador en l'àmbit de la mobilitat .

És una app que unifica totes les opcions de mobilitat sostenible disponibles a les ciutats i als municipis.

A l'usuari us permet consultar, reservar i pagar tots els transports sense necessitat de tenir diversos comptes per a cadascú.

Als ajuntaments , entitats i responsables de la gestió de transport, els ofereix un tauler de control interactiu per analitzar dades i tendències clau en mobilitat de la seva localitat.

Ángel Troncoso, cofundador i responsable d'operacions a Miivo Mobility , explicarà aquest projecte d'innovació, la necessitat que cobreix i els seus beneficis per a ciutats i municipis, que van des de la millora dels seus plans de sostenibilitat fins a la seva transformació a Smart Cities

Durant la sessió, també es donaran eines que serviran de guia i suport a municipis, entitats i projectes per dur a terme un procés de transformació enfocada a la innovació i la digitalització .

A QUI VA DIRIGIT

Iniciativa adreçada als agents de l´ecosistema d´emprenedoria, projectes emprenedors i empreses.

INSCRIPCIÓ

Gratuïta però necessària la inscripció a la part superior (caixa blava). Una hora abans del començament de la webinar, tindràs a la part superior l'enllaç per accedir-hi. Només hi podran accedir les persones inscrites prèviament.

DATA I HORA

Divendres 24 de novembre , de 9:30 a 11h.

LLOC

Online

Més informació a CEEI