Ajuts de la Diputació d'Alacant per a la castració de gats ferals

L'administració provincial va concedir a l'Ajuntament de Torrevella la quantitat de 10.000 euros
15.11.2023
Ayudas_diputacion_2023
S'han estat realitzant castracions de tots aquells gats ferals existents al nostre municipi, per tal de controlar aquesta població.

Des de la regidoria de Protecció Animal, es posa en públic coneixement que, en relació amb la CONVOCATÒRIA DE CONCESSIÓ D'AJUDES PER AL CONTROL DE LA SALUBRITAT PÚBLICA I BENESTAR ANIMAL, ANUALITAT 2023, de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, per la qual es va concedir a l'Ajuntament de Torrevella la quantitat de 10.000 euros quant al benestar de l'animal. S'han estat realitzant castracions de tots aquells gats ferals existents al nostre municipi, per tal de controlar aquesta població.