Torrevella executa els projectes lligats a Innovació finançats amb Fons Europeus Next Generation EU

22.11.2023
transformacion digital

"TORREVELLA EXECUTA ELS PROJECTES LLIGATS A INNOVACIÓ FINANÇATS AMB FONS EUROPEUS NEXT GENERATION EU"

logo ministeri politica territorialLogo pla recuperaciologo finançat Ue nextGenlogo ayto

L'Ajuntament de Torrevella, beneficiari de 314.970,05 euros de fons Next Generation a la convocatòria de subvencions 2021 destinades a la transformació digital i modernització de les Administracions de les Entitats Locals en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d'Espanya , està executant les línies de 'Ciberseguretat' i 'Operacions Intel·ligents'.
La primera de les actuacions ajuda al finançament del projecte emprès per l'Ajuntament per protegir-se d'atacs informàtics externs, mitjançant accions encaminades a millorar la ciberseguretat, cosa que protegirà les dades que l'entitat custòdia en relació amb les empreses, la ciutadania i les pròpies empleats municipals.
Dins la línia 'Operacions Intel·ligents', s'aborda el projecte d'automatització de processos per a la millora de la qualitat dels serveis que es presta a la ciutadania i empreses. S'hi inclouen els tràmits automàtics de certificats d'empadronament mitjançant signatura digital i la posada en marxa immediata d'un ciberquiosc o oficina electrònica d'autoservei, que, sense certificat digital, amb la mera presentació del DNI permetrà obtenir la mateixa documentació.