Divendres, 12 de gener, es presenta la 2a edició revisada i ampliada de "L'Eres de La Sal. Origen d'una ciutat"

09.01.2024
eras de la sal

L'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” presenta una nova publicació. Es tracta de la 2a edició revisada i ampliada de "LES ERES DE LA SAL. ORIGEN D'UNA CIUTAT", una obra col·lectiva coordinada per un comitè assessor que ha estat format per Mariano Galant Torregrosa, Vicent Esteban Chapapría, José Norberto Mazón López i Fernando Vera Rebollo.

Complits els 25 anys de l'elaboració del Pla Director de les Eres de la Sal, l'Ajuntament reimpulsa definitivament els projectes per a la intervenció a les històriques Eres i per a albergar al seu espai el Museu del Mar i la Sal, per la qual cosa la publicació és el fruit del treball del comitè assessor i altres experts, que des de diverses disciplines han impulsat una sèrie d'actuacions que serviran de base per a la posada en marxa dels diferents projectes.

La presentació serà aquest proper divendres, 12 de gener, a les 19.00 hores, al saló principal de la Societat Cultural Casino de Torrevella, amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, i la directora general de Patrimoni de la Conselleria de Cultura i Esports, Pilar Tébar.