La Superlliga esgota les entrades per a la Final de Torrevella

Les entrades es van posar a la venda ahir, dimecres 31 de gener, a les 17.30 hores, amb l'arrencada de la cinquena jornada, i es van esgotar al voltant de les 23.00 hores. LVP (GRUP MEDIAPRO) i l'Ajuntament de Torrevella ja treballen a totes les activitats que es duran a terme el 5 d'abril.
01.02.2024
lvp

Les entrades per a la final de primavera de la Superlliga de League of Legends, que es disputarà al Teatre Municipal de Torrevella el 5 d'abril que ve, es van esgotar ahir dimecres, 31 de gener, en només sis hores.

LVP va posar a la venda les localitats del Teatre coincidint amb l'arrencada de la cinquena jornada, a les 17.30 hores, i al voltant de les 23.00 hores ja s'havien esgotat. El públic va respondre a la crida que la Superlliga havia fet durant els dies anteriors i es va sumar a la final de Torrevella, que serà especial perquè es tracta de l'edició número 25 a la història de la lliga nacional. En aquest sentit, LVP està preparant diverses accions especials per celebrar aquesta fita que es donaran a conèixer les properes setmanes. Una d'aquestes accions són les 25 entrades premium que es van posar ahir a la venda per a 25 fans de la competició –es van esgotar en 4 hores– i que inclouen un pack commemoratiu de la Superlliga, una samarreta edició especial 25 temporades, diverses experiències exclusives i altres avantatges proporcionats pels patrocinadors de la competició.

Després de l'èxit de la campanya, LVP ja treballa en el disseny de la fan zone que tindrà lloc a Torrevella el proper 5 d'abril i de la qual properament es donaran a conèixer tots els detalls. Tal com va passar l'any passat amb la final de la Rising MediaMarkt Intel de VALORANT, davant del Teatre Municipal s'habilitarà un espai obert a tots els públics on els assistents podran gaudir d'activitats relacionades amb el League of Legends i amb la competició . A més, juntament amb l'Ajuntament de Torrevella, LVP també està valorant altres activacions per dinamitzar el públic local.

La Superlliga compta aquesta temporada amb el patrocini de Domino's, KitKat, Magnum, Cacaolat, Air Europa, Omen i Intel.