Lliurats els diplomes del curs espanyol per a estrangers que organitza l'Ajuntament de Torrevella

Aquest diploma els servirà a tots per poder sol·licitar l'informe d'arrelament social, requisit previ per sol·licitar la residència al nostre país
12.02.2024
diplomas

Divendres passat, 9 de febrer, es van lliurar els diplomes que acrediten que els estudiants del Curs d'Espanyol per a Estrangers han acabat amb èxit les 40 hores de classes que se n'ha impartit. L'acte ha comptat amb entrega de diplomes amb la presència de Gitte Lund Thomsen, regidor de Residents Internacionals, Jean Paul Mulero, director de l'Oficina d'Atenció a Persones Migrades (PANGEA) i de Carmen Cerezo Aledo, presidenta de l'Associació de Voluntaris amb Iniciativa Social (ATIS).

Aquest diploma els servirà a tots per poder sol·licitar l'informe d'arrelament social, previ requisit per sol·licitar la residència al nostre país.

El curs, que va començar el novembre del 2023 i s'ha acabat el gener del 2024, l'han impartit les professores d'ATIS: Querubina Imbernón Valero i Belén Argüelles González, en col·laboració amb l'oficina PANGEA de l'Ajuntament de Torrevella. Les classes s'han impartit a l'aula Miguel Hernández del Centre Cultural Verge del Carme, havent realitzat a més dues visites culturals, una a les Salines i una altra a la Societat Cultural Casino de Torrevella.

La procedència dels estudiants que han impartit el curs espanyol per a estrangers comprèn tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, recollint així una mostra de la societat multicultural actual dels residents torrevellins.