Minut de silenci per la cruel mort en acte de servei de dos guàrdies civils a Barbate

12.02.2024
barbate

A les 12.00 hores de dilluns, 12 de febrer, s'ha guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Torrevella, convocat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), per la cruel mort en acte de servei de dos guàrdies civils, a la localitat gaditana de Barbate, la nit del 9 de febrer, en tasques de lluita contra el narcotràfic.

Un minut de silenci que ha congregat nombrosos veïns de Torrevella, com a mostra de suport i solidaritat amb les famílies dels guàrdies civils morts i en reconeixement a la gran tasca realitzada pels membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat .

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha expressat el seu condol més sincer i el de tots els torrevellins a les famílies dels dos guàrdies civils que han perdut la vida en acte de servei ia tot el cos de la Guàrdia Civil, molt arrelat històricament a la nostra ciutat. Finalment, Eduardo Dolón ha agraït la massiva assistència de persones avui al matí a aquest minut de silenci, i ha exigit al Govern d'Espanya que posi a disposició de les forces i cossos de seguretat d'Estat tots els mitjans possibles perquè puguin exercir la seva feina amb total seguretat perquè aquests brutals successos no tornin a passar.