24 dels arbres que envolten el parc de les Nacions han estat trasplantats al costat de la Via Verda

19.02.2024
Plantación_árboles_Torrevieja_2024
L'Ajuntament de Torrevella ha dut a terme els darrers dies el trasplantament de 24 arbres de l'espècie Ceiba Speciosa, que durant 30 anys han estat ubicats a les voreres que envolten el Parc de les Nacions.

Les regidories de Serveis Urbans, en col·laboració amb la de Parcs i Jardins, que dirigeixen Sandra Sánchez i Concha Sala respectivament, han dut a terme les tasques de replantació a la zona enjardinada amb palmàcies i prada de gespa, ubicada al carrer Efrén Gutiérrez Mateo i tocant amb la Via Verda.

D'aquesta manera, a més de no talar aquests arbres de notable port, es vol incidir a potenciar el paisatge d'aquesta zona utilitzant aquests exemplars que podran, en aquesta zona de la Via Verda, desenvolupar-se en tota la seva esplendor i frondositat, aconseguint així incrementar la massa verd del nostre terme municipal. Amb aquesta resolució, Torrevella no només conservarà el seu patrimoni, sinó que potenciarà la qualitat de les zones verdes i el seu entorn.

Els 24 arbres trasplantats es deuen a les obres de reurbanització d'una de les vies principals de la ciutat, Ronda César Cánovas Girada, que van començar el 18 de desembre passat. Unes obres que estan incloses dins del projecte de reasfaltat i millores d'itineraris de vianants i accessibilitat, i que compten amb una inversió propera als 770.000€ (IVA inclòs).