Presentat el XX Seminari Jurídic Fiscal, que se celebrarà divendres, 22 de març, a l'Hotel Doña Monse

Tot allò recaptat en aquest seminari anirà destinat a l'associació local ASIMEPP ia altres associacions locals
21.02.2024
Jornadas_juridico_fiscale_2024
Una de les ponents serà la Magistrada-Jutge Degana del Partit Judicial de Torrevella, Juana López Hoyos, que parlarà de les "diferents perspectives de la problemàtica de la usurpació d'habitatge"

El regidor de Presidència de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, juntament amb el president de Rotary Club Torrevella, Luis Miguel Zumaquero, i Tony Pérez, membre del comitè de les jornades Jurídic Fiscals, han presentat avui el programa de les XX Jornades Jurídic Fiscals de Rotary Club Torrevella, que se celebrarà divendres, 22 de març, a l'Hotel Doña Monse. Aquest esdeveniment té com a objectiu posar en comú i analitzar les darreres novetats del sector jurídic fiscal, alhora que es contribueix als projectes socials del club. Les jornades estan destinades a despatxos jurídics dassessoria fiscal i laboral, immobiliàries, etc., sent les inscripcions limitades a 130 places.

Els fons obtinguts pel club en aquestes jornades es destinen a fins solidaris. Rotary col·laborarà amb l'Associació ASIMEPP, que realitza una tasca encomiable a la nostra ciutat, així com amb altres ONG locals.

PROGRAMA XX JORNADES JURÍDIC FISCALS

A les 09.00 hores es procedirà a la recepció i lliurament d'acreditacions, ia partir de les 9.30 hores començaran les ponències.

Ponents:

  • Juan Elías Margarit Robles (Notari de Torrevella). Problemàtica i novetats de les operacions immobiliàries a la pràctica notarial.
  • Luis Muñiz García (Cap de la Secretaria Administrativa de l'AEAT). Novetats fiscals.
  • Manuel Ramón Ramón (Advocat i economista, membre del Consell Directiu de ReDigital). Robotització i IA aplicada a oficina i despatxos per optimitzar temps i costos.
  • Juana López Hoyos (Magistrada-Jutge Degana del Partit Judicial de Torrevella). Diferents perspectives de la problemàtica de la usurpació dhabitatge.

Després de les ponències tindrà lloc un dinar i entrega de diplomes als assistents, moment en què tots els participants posen en comú els temes tractats durant la jornada i les conclusions que han tret sobre aquest.

Inscripció a través del correu: juridicofiscales@rotaryclubtorrevieja.es

Núm. de compte : ES74 3005 0024 7922 7102 0113

Tel.: 628 68 77 95, Daniel Gutiérrez o 677 49 10 85, Javier Casanova

Donatius

85€ persona. Assistència i menjar

265€ Empresa. Publicitat esdeveniment, xarxes, ràdio, TVT, i assistència i menjar per a dues persones.