Pablo López fa sold out a l'Auditori de Torrevella en una setmana plena d'esdeveniments

Més de 100 artistes en un concert d'inici de la Setmana Santa amb l'Oratori Yohanan
28.02.2024
cultura
El Dia Internacional del Flamenc se celebra de la mà de La Casa Andalusia “Rafael Alberti” amb un altre sold out al teatre La Banda Simfònica de Dones de la FSMCV actuarà per primera vegada a Torrevella

Després d'un cap de setmana amb una variada activitat cultural, aquest proper dissabte el reconegut músic Pablo López fa una parada amb la nova gira a Torrevella.
A més, celebrem el Dia Internacional del Flamenc de la mà de La Casa Andalusia “Rafael Alberti”, i tindrem dos concerts de música clàssica amb la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV i l'“Oratori Yohanan”.

Oratori Yohanan
La música processional i passional que impregna els sentits arriba a l'Auditori
Internacional de la mà del “Oratori Yohanan”. A través de cançons escrites per a sis veus solistes, doble cor, conjunt instrumental i orgue, es representen alguns passatges de la vida de Jesús que van ser presenciats per Joan (Yohanan). El concert és a benefici dels projectes socials i caritatius de la Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Torrevella.
Serà aquest divendres 1 de març, a les 20.00 hores, i el concert serà a benefici dels projectes socials i caritatius de la Junta Major de Confraries de la Setmana Santa de Torrevella.
Fes-te amb la teva entrada de l'Oratori Yohanan a la web de Cultura Torrevella:
www.culturatorrevieja.com oa la Taquilla Municipal.

XV Dia de l'Internacional Flamenc
La Casa Andalusia “Rafael Alberti” celebra el Dia Internacional del Flamenc en una gala al Teatre Municipal. L'espectacle que ha penjat el cartell de sold out estarà protagonitzat per la cantaora cordovesa Anabel Castillo, a més del polifacètic artista Álvaro Vizcaíno. L'acompanyaran al ball Manuel Jiménez i al toc “El Niño Seve”.

Serà el dissabte, 2 de març, a les 18:00 hores, quan ens oferiran una tarda plena de ritme, passió i art on podrem gaudir d'una experiència única per mitjà del cante jondo, dels talons apassionats i del so de les guitarres , cosa que ens transportarà al cor de l'essència de l'art flamenc. Pablo López en concert

Acabada la seva reeixida gira 2023 per Espanya i Llatinoamèrica, el malagueny que acaricia el piano amb tanta sensibilitat com saviesa, ha penjat el cartell de sold out de l'Auditori Internacional de Torrevella.

Durant els mesos de febrer a juny del 2024, el músic recorrerà els teatres i auditoris més emblemàtics d'Espanya, en una gira íntima en què farà un repàs a la seva àmplia discografia, i mostrarà en primícia les pinzellades del seu nou treball discogràfic. El públic i els seus fans podran gaudir d´un dels millors directes del país amb una delicada i exquisida aposta tècnica i artística.
A la seva nova gira “10”, el cantant farà un repàs per la seva àmplia discografia per celebrar amb tot el seu públic els seus deu anys de carrera. Incloent-hi les noves “Quasi”, “L'abraçada més gran de tots els temps”, “Abril sense anestèsia” i qui sap si més novetats del seu proper disc.

Serà dissabte, 2 de març, a les 21.00 hores, quan les portes de l'Auditori
Internacional s'obrin per rebre el malagueny en concert.
Els mitjans de comunicació que vulguin accedir al concert de Pablo
López el dissabte, 2 de març, hauran d'acreditar-se al següent email: lolamontalban@iboleleproducciones.com

Banda Simfònica de Dones de la FSMCV
En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, la FSMCV va iniciar, a
2015, un apassionant projecte en clau femenina. Aquest projecte va néixer amb l'objectiu
prioritari de reivindicar el paper de la dona en l'art i en les diferents formes que la
música ens ofereix i es va consolidar en la forma duna banda formada exclusivament per
dones, des de la direcció, la interpretació o la composició fins a la gestió.
Serà el diumenge, 3 de març, a les 18:00 hores, quan la Banda Simfònica de Dones de
la Comunitat Valenciana presenti aquest emocionant concert a l'Auditori
Internacional de Torrevella.
Aconsegueix ja la teva invitació a través de la web: www.culturatorrevieja.com oa la Taquilla
Municipal.