Comença el març, el mes del Teatre

Aquest proper diumenge, 10 de març, a les 18:30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, es representarà un magnífic espectacle de circ, Circo Alas
06.03.2024
teatro

Comença el març, el mes del Teatre, amb dues data molt importants: una el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i una altra el 27 de març, Dia Mundial del Teatre. Per això, comença aquest mes amb "IV Teatre per a tothom", on com a mínim una vegada al mes petits i adults poden gaudir d'espectacles carregats de missatges i valors com: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta diversió.

Aquest proper diumenge, 10 de març, a les 18:30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, es representarà un magnífic espectacle de circ, Circo Alas . Les edats recomanades són a partir de 5/6 anys i el preu de les entrades 5€.

Circ Ales

Petite i Susane arriben a un vell circ i descobreixen una pista desitjosa de tornar a sentir la màgia del circ. Amb presses i sense saber fer res especialment decideixen començar la funció i convertir-se en artistes. Els artistes de Circo Alas es proposen fer: la millor funció de la seva vida! Una història on cap somiador és petit ni cap somni gaire gran.

Trailer: https://youtu.be/XeRwtKni5d0

Compra d'entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-circo-alas#/sell/events/1127…

Finalment, cal recordar que les nenes i els nens de la planta de pediatria de l'Hospital de Torrevella, podran veure en streaming els espectacles gràcies a l'esforç i suport de Televisió Torrevella (TVT), Hospital Universitari de Torrevella, Regidoria de Sanitat i l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta Torregrosa”.