Presa de possessió de 6 nous treballadors municipals

Quatre dels sis nous nomenaments són conserges per a l'Àrea d'Esports, que seran els responsables de la gestió del Parc de la Siesta, que demà dissabte serà inaugurat
15.03.2024
toma de posesión

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Personal i Règim Interior, María José Ruiz, han assistit avui al matí al Saló de Plens de l'Ajuntament a la presa de possessió de 6 treballadors municipals.

En concret, s'han produït els nomenaments de 4 conserges per a l'Àrea d'Esports que seran els responsables de la gestió del Parc de la Siesta, que demà dissabte serà inaugurat. A més, han pres possessió dels seus càrrecs un administratiu destinat al departament de Personal i un auxiliar administratiu per al departament de Tresoreria del consistori torrevellenc.

Finalment, Eduardo Dolón, després de jurar o prometre els seus càrrecs aquests sis treballadors municipals, els ha donat la benvinguda i els ha animat a treballar amb gran dedicació per continuar millorant la qualitat dels serveis municipals que es presten als ciutadans a Torrevella.