Presentat el projecte "Havaneres a la teva porta", que desenvoluparà el Patronat Municipal d'Havaneres a través de l'associació de Veus Líriques del Mediterrani

18.03.2024
Presentacion_proyecto_habaneras
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, ha presentat avui al matí juntament amb Jesús García i Francisco Moreno, components de l'Associació Veus Líriques de la Mediterrània, el projecte denominat “Havaneres a la teva porta” que desenvoluparà el Patronat de Municipal Havaneres a través daquesta associació.

Aquest cor, de creació recent, format per un total de 17 coralistes, professionals del cant, durà a terme una sèrie de concerts d'havaneres i polifonia a desenvolupar per diferents localitats de les províncies d'Alacant i Múrcia. Per a aquest cap de setmana ja estan programats dos concerts a celebrar a les veïnes localitats de Rojales i Los Montesinos.

Els concerts s'oferiran amb una presentació prèvia ajudant a promoure el gènere de l'havanera, la qualitat musical i la importància del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia i, per descomptat, el nostre patrimoni cultural, a més de la seva evident projecció turística d'importància.

El Patronat de Municipal d'Havaneres vol, a través de diferents canals i projectes de difusió i distribució, fomentar no només la difusió de l'havanera, com a cant popular que cal mantenir, potenciar i promocionar, sinó també el mateix Certamen, que aquest any celebra el 70è aniversari. D'aquesta manera i amb aquestes iniciatives, des del Patronat es confia que serviran per tenir cura del futur del Certamen i del cant de l'havanera.