Més de 1000 persones acamparan aquesta Setmana Santa a l'àrea recreativa municipal "Jose Eduardo Gil Rebollo"

El període d'acampada per gaudir dels tradicionals “dies de camp” serà des de dimecres que ve, 27 de març, fins al 8 d'abril, ambdós inclosos
25.03.2024
semana santa

La regidora de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, informa que un total de 1.097 persones acamparan aquesta Setmana Santa a l'Àrea Recreativa Municipal “José Eduardo Gil Rebollo”, a les 321 tendes de campanya que han sol·licitat permís per a instal·lar-se en aquesta gran zona verda situada davant del Cementiri de la Mata. El període d'acampada serà des de dimecres que ve, 27 de març, fins dilluns, 8 d'abril, ambdós inclosos.

Aquest gran nombre de sol·licituds autoritzades per la Regidoria de Parcs i Jardins torna a confirmar que aquest gran pulmó verd s'ha convertit des de fa més d'una dècada en el reclam principal dels torrevellins per gaudir a l'aire lliure i en tendes de campanya dels tradicionals “dies de camp” de Setmana Santa.

COMPLIMENT DE LA NORMATIVA D'ÚS D'ÀREA RECREATIVA

A les autoritzacions, que es realitzen mitjançant instància general, a la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrevella (torrevieja.sedelectronica.es) adjuntant la declaració responsable que apareix amb aquesta finalitat, es fa constar que han de complir la normativa d'ús de l'Àrea Recreativa Municipal , en què s'inclou que queden obligats a la retirada dels residus produïts durant la seva estada, fent ús dels contenidors destinats a aquest fi.

A més, s'han de responsabilitzar de qualsevol tipus de dany que es pugui causar, no fer connexions elèctriques a l'enllumenat públic ia respectar l'Ordenança Reguladora de Zones Verdes, Àrees Naturals i Arbrat Viari, complint-la en tots els seus termes. Aquesta ordenança, quant a la protecció d'elements vegetals, prohibeix tota manipulació sobre arbres i plantes, llençar escombraries i residus i encendre foc.

La gran pinada de l'Àrea Recreativa Municipal Josep Eduardo Gil Rebollo va ser creada gràcies a les reforestacions dutes a terme des de fa dues dècades tant per l'Ajuntament de Torrevella com per nombroses associacions, entitats locals i centres escolars, especialment amb plantacions de pins i arbrat autòcton. Una zona recreativa que compta amb lavabos, zones de jocs infantils i d'esbarjo per al gaudi dels ciutadans, així com zones de berenador per poder gaudir de dies de camp.