Forquilles d'Or

03.04.2024
tenedores de oro

L' Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca ha donat a conèixer aquest matí al CdT de Torrevella, els noms de les persones i empreses que han estat distingits amb els premis Forquilles d'Or 2024, elegits per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l'Associació, basant-se en criteris d'antiguitat, trajectòria i professionalitat a:

PLACA RECONEIXEMENT EMPRESA 2024 – UNIFORMES DANI

  • Concedit a una empresa que manté vincles directes amb l'hostaleria, amb els nostres associats i que col·labora amb l'AEHTC en les diferents activitats.

SOCI D'HONOR 2024 – MANUEL VERA MAÑOGIL

  • Distintiu creat per reconèixer públicament associats i persones que pel seu prestigi i per haver contribuït de manera rellevant al desenvolupament de l'associació, es facin creditors de tal distinció.

SAFATA DE PLATA 2024 – CAFETERIA INNA EXPRESSO

  • Distinció que l'Associació concedeix a locals d'hostaleria associats que han destacat per la trajectòria i la bona feina

HOSPITALITY 2024 - HOTEL LA LLACUNA SPA & GOLF

  • Reconeixement i distinció que s'atorga per contribuir al desenvolupament turístic a la Comarca del Baix Segura.

TENEDOR D'OR 2024 – MESÓN EL CONDE

  • Màxim guardó que l'Associació atorga a un propietari d'establiment associat com a reconeixement públic a la seva tasca al sector hoteler.

Les distincions es lliuraran a la XLVIII (quaranta-vuitena) Sopar de Germandat de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca que se celebrarà el dilluns 22 d'abril al Restaurant Las Columnas.