A tot tren! Tapes, dolços i tarda

17 establiments associats
04.04.2024
a todo tren

El president de l'Associació d'Empreses i Hostaleria de Torrevella i Comarca, José Ignacio Pastor, juntament amb la regidora d'Hostaleria i Turisme de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, s'han reunit per comunicar la posada en marxa de la 2a edició d'A tot tren! - Dolços i tarda que tindrà lloc del 8 al 21 dabril.

Mantenint l'essència de la tradicional ruta de la tapa i després de l'èxit de la passada edició, l'Associació porta a terme novament aquesta activitat on tenen cabuda els diferents sectors hostalers (bars, cafeteria, restaurants, pub, etc...)

Hi ha 3 modalitats de participació a preus populars:

Tapa + consumició: cinquè de cervesa o canya, copa de vi negre o blanc de la casa, refresc de cua, llimona o taronja)

Rebosteria / pastisseria + consumició (cafè, te o infusió)

Cocteleria / combinats

Per dinamitzar l'activitat i animar la participació, tot tren! realitzarà diversos sorteigs, el diumenge 14 i el diumenge 21 d'abril se sortejarà 1 pernil, i el 22 d'abril, es realitzaran 2 sorteigs d'1 telèfon mòbil donat pel portal web torrevieja.com o el pes en cervesa de la persona que surti guanyadora, ofert per l'empresa Vera Mañogil Hnos.

La forma de participació del sorteig serà molt senzilla:

Podran participar els que hagin fet una consumició en un local adherit a la campanya i publiquin una imatge amb la tapa, dolç o còctel etiquetant el perfil de Facebook: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/TORREVIEJAGASTRONOMICA/ .

LA MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ SERÀ L'HABITUAL EN AQUEST TIPUS DE SORTEJOS:

Tota la informació es podrà veure a www.aehtc.net i www.torreviejagastronomica.com