Un estiu carregat d´emocions: anunciada la nova programació cultural a Torrevella

Grans posades en escena com el “Musical dels 80 & 90”, “Totally Tina”, la “Film Symphony Orchestra” i la màgia de Jorge Blass; juntament amb la comèdia de David Cepo, l'esperat concert d'Elefantes i molts altres variats espectacles amb talent local, conformen el programa de la temporada Maig-Agost 2024 de Cultura Torrevella.
18.04.2024
programación

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, el Gerent de l'Institut Municipal de Cultura Miguel Fernández, el coordinador de cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Manuel Esteban Moreno, i el director de Cultura Torrevella, Lalo Díez, han presentat avui la programació Cultural maig-agost del 2024, una àmplia i variada oferta que compta amb concerts, impressionants espectacles musicals, de teatre, dansa, infantils, màgia, monòlegs d'humor i molt més.

Després d'un començament d'any força mogut, la programació cultural d'aquest 2024 continua amb grans artistes i posades en escena, tant al Teatre Municipal com a l'Auditori Internacional de Torrevella, amb més de 50 sessions d'obertura programades fins a l'1 de setembre entre tots dos

Per començar, el mes de maig estarà ple d'esdeveniments, començant amb un sentit homenatge a Lola Flores. També es comptarà amb els monòlegs d'humor “Val la pena” de Dani Rovira i “Efectivi-wonder” d'El Monaguillo. Uns dies després, arribaran a Torrevella aclamats musicals que han donat a la tornada a Espanya, com “Totally Tina”, el qual ha estat reconegut en diverses ocasions com el millor tribut a la fantàstica Tina Turner i el “Musical dels 80 & 90 ”, que amb les seves quatre funcions promet ser una experiència inoblidable per als torrevejences.

També al maig, el grup Elefantes celebra 30 anys de trajectòria musical al darrere i ho fan pujant als principals escenaris del nostre país incloent a Torrevella, en una emocionant gira aniversari que promet ser un viatge nostàlgic per als més fidels seguidors de la banda . L'endemà, els nens podran gaudir en viu dels seus personatges favorits de “Masha i l'Ós” al musical “Rescate al Circo”, que arriba per primera vegada a Espanya enmig de la seva gira internacional.

A finals d'aquest mes, Jorge Blass es presentarà amb un espectacle de màgia per a tota la família, anomenat Ilusionarte, on els assistents seran testimonis d'efectes visuals impossibles i sorprenents. També la Film Symphony Orchestra presentarà la seva nova gira “HENKO!” a Torrevella, una commovedora experiència inspirada en les millors bandes sonores de tots els temps.‌

El juny no es queda enrere quant a cultura es tracta i inclourà la comèdia de l'humorista David Cepo; l'aclamada obra de teatre “Mare” on l'actriu Aitana Sánchez-Gijón plantejarà preguntes profundes sobre l'amor matern i els límits; a més del concert d'Andrés Suárez i espectacles de talent local, com el “XIV Festival de la Cobla” de l'Associació Cultural Andalusa de Torrevella o “Tens una cita amb el temps” amb què l'acadèmia de dansa Mery celebrarà el seu 15è aniversari .

Al començament de juliol hi haurà un espectacle de dansa de l'escola Paya's, seguit de la sarsuela “Los Gavilanes”, un espectacle amb solistes, actrius, actors i cor titulars de la Companyia Lírica Alacantina; i el XXII Festival Internacional de Bandes de Música dels Salerosos que se celebrarà per una setmana sencera. També una setmana durarà a finals del mes el Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia.

A l'agost, darrer mes de la temporada, hi haurà un altre espectacle organitzat per Casa Andalusia i el 6è festival de Chirigotas, organitzat per l'Associació Cultural Chirigota Los Sangochaos i que comptarà amb 4 agrupacions del gènere.

Amb una varietat d'espectacles que prometen captivar tots els públics, Cultura Torrevella continua ajudant a mantenir la ciutat com a destinació cultural imprescindible d'aquest estiu. No us perdeu l'oportunitat de gaudir d'emocionants experiències artístiques i submergir-vos en un món de creativitat i entreteniment. Les entrades de tots aquests esdeveniments començaran a vendre's entre avui i els propers dies a la web de www.culturatorrevieja.com

Noms destacats:

-El Escolà

-Totally Tina: Tribut a Tina Turner

-Dani Rovira

-Elefants

-Masha i l'Ós: Rescat al Circ

-Jorge Blass

-Film Symphony Orchestra

-David Cepo

-Aitana Sánchez-Gijón

-Andrés Suárez