L'ADL, en col·laboració amb l'ONCE, ofereix 25 llocs d'agent de venedor de l'ONCE a Torrevella

24.04.2024
adl

El regidor Ocupació, Desenvolupament Local i Emprenedoria de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que l'ADL en col·laboració amb l'ONCE ofereix un total de 25 llocs de venedor de l'ONCE a la ciutat de Torrevella.

Per a aquests llocs de venda i comercialització de les loteries es busquen persones amb compromís, orientació a objectius i orientació al client. Es valorarà positivament lexperiència bàsica en tasques relacionades amb latenció al públic, la disponibilitat per cobrir diferents franges horàries i la possibilitat dús de vehicle propi per a la venda en algunes zones. Les persones que es presentin a aquesta feina han de tenir una discapacitat del 33% o incapacitat laboral equivalent.

El treball ofert és de jornada laboral completes de 40 hores setmanals (8 hores al dia), i és un contracte temporal de foment a l'ocupació per a persones amb discapacitat d'un any de durada prorrogable. L'horari serà en torn partit de matí i vesprada, amb jornada de cap de setmana, i un salari anual de 26.000-28.000 euros.

-Nivell d'estudis: ESO/Secundària

-Carnets: B

-Informàtica Internet i mail: Maneig de correu electrònic nivell usuari

-Manejament d'Aplicacions Mòbils nivell usuari

E-MAIL DE REMISSIÓ DE CURRÍCULUM: adl@torrevieja.eu