Torrevella celebrarà l'homenatge a la Fira de Maig al Parc de l'Estació del 9 al 12 de maig

30.04.2024
Cartel_Homenaje_Feria_Mayo_Torrevieja_2024
La regidora de Festes de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, informa que ja està tot preparat per a l'Homenatge a la Fira de Maig de Torrevella, que se celebrarà del 9 al 12 de maig, al Parc de l'Estació.

L´edil destaca que, com l´any passat, el Parc de l´Estació tindrà una capacitat regulada amb l´aforament màxim legal, serà condicionat perquè albergi un escenari perquè les escoles de ball realitzin les seves exhibicions i s´instal·laran sis casetes: “ No, ni res”, “Los Justitos”, “Entre Amig@s”, “L'última i marxem”, “Las Lolas” i la Casa d'Andalusia “Rafael Alberti”. El parc i les casetes tindran un mateix fil musical amb l´actuació de Dj´s que realçaran l´ambientació.

PROGRAMACIÓ FIRA DE MAIG

Dijous 09 de maig

19:00h: Obertura de portes i Inauguració Homenatge Fira de Maig

20:00h: Acadèmia de Dansa “QK” i Escola de Ball “Paya´s”

21:30h: Focs Artificials

Divendres 10 de maig

20:00h: Centre de Dansa Arantxa Blanco i l'Escola Municipal de Dansa amb la seva professora, Nuria Girona.

Dissabte 11 de maig

20:30h: “Mery Dance Academy” i “Soul Dance”

D'altra banda, la Regidoria d'Enllumenat Públic il·luminarà l'homenatge amb els arcs lluminosos tradicionals.

El recinte obrirà dijous, 9 de maig, a les 19.00 hores, amb la inauguració de l'Homenatge a la Fira de Maig. El recinte tancarà les portes el diumenge, 12 de maig, a la tarda.

El recinte del Parc de l´Estació comptarà amb vigilants de seguretat, a més de voluntaris de Protecció Civil i Policia Local. També s'hi ubicaran dues ambulàncies de forma permanent, s'instal·larà un punt d'aigua potable per a l'ús de les casetes i en l'àmbit de la neteja es reforçaran tant la recollida de residus com el reciclatge, així com els treballs a l'interior del parc.

Finalment, cal destacar que la Policia Local ha previst per a aquests dies talls de trànsit al voltant del Parc de l'Estació a l'Avinguda de l'Estació (entre Avda. Diego Ramírez i C/Greco) i carrer Greco (entre Avda. Estació i C /Portàlics).