L'Ajuntament de Torrevella, Agamed i Creu Roja presenten les conclusions de la I edició del programa OLA

El 69% de les persones participants al programa OLA ha tingut alguna experiència laboral durant el projecte
16.05.2024
OLA
A través de les sigles “Ocupació”, “Lideratge” i “Acompanyament”, el Programa OLA a Torrevella ha atès 18 persones, amb un perfil de persona participant associat al d'una dona, de 31 a 45 anys

L´Ajuntament de Torrevella, AGAMED i Creu Roja han presentat l´informe final del Projecte OLA. Aquesta iniciativa, que pretén generar oportunitats per a la societat s'ha desenvolupat al llarg dels darrers sis mesos, assolint un grau de fidelització de les persones participants, totes beneficiàries del Fons Social de la companyia, amb una vinculació del 88,9% .

La gerent adjunta d'AGAMED, Gemma Cruz, ha destacat el compromís de l'empresa amb projectes que ajuden a transformar i millorar la nostra societat. Ha felicitat les protagonistes d'aquest informe, que algunes han estat presents, ia les quals se'ls ha lliurat un diploma participatiu.

Els resultats han estat presentats durant un acte que ha tingut lloc a la Sala de Juntes del RCNT, en què han estat presents el regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevella, Óscar Urtasun, el President de Creu Roja Assemblea Local de Torrevella, Raúl Alberto Quali, Gemma Cruz, que ha conduït l'acte, el director gerent, Jorge Ballesta, i per part d'Hidraqua, Amelia Navarro . Cal destacar la gran implicació del regidor Óscar Urtasun i el seu equip tècnic a la fase prèvia de selecció d'usuaris del Fons Social d'AGAMED susceptibles d'entrar al programa.