La màgia de Jorge Blass, la música de la Film Symphony Orchestra i una nova edició de Sabor & Cultura són les propostes culturals d'aquest cap de setmana

El proper “Sabor & Cultura” presenta una fusió gastronòmica de teatre i música de Torrevella
22.05.2024
LA MAGIA DE JORGE BLASS, LA MÚSICA DE LA FILM SYMPHONY ORCHESTRA Y UNA NUEVA EDICIÓN DE “SABOR & CULTURA” SON LAS PROPUESTAS CULTURALES DE ESTE FIN DE SEMANA
L'aclamat mag Jorge Blass presenta un nou i fascinant espectacle d'il·lusions dissenyat per a tota la família La gira “Henko” us oferirà una commovedora experiència inspirada en les millors bandes sonores de tots els temps

Vi i Maridatge amb gust de Torrevella

Organitzada per Qtal Gourmet, aquest dijous 23 de maig, al Teatre Municipal, a les 20 hores, es realitzarà un tast de vins teatralitzat amb places limitades que promet ser una experiència única a Torrevella, on els sentits es fusionaran en un festí per al ànima.

Mentre els assistents es delecten amb selectes vins i exquisits menjars en aquesta nova edició de Sabor & Cultura, seran transportats a un món d'històries captivadores i emocions desbordants gràcies a la interpretació d'actors a l'escena.

Tot el tast estarà acompanyat per la suau melodia d'havaneres de fons, de manera que cada mossegada serà una nova aventura sensorial, mentre els artistes guiaran a través de narratives fascinants.

Es descobriran els sabors i les aromes de Torrevella d'una manera totalment nova, en submergir-se en un univers de plaers sensorials i emocions profundes que combina el millor de la gastronomia, el teatre i la música en un ambient íntim i acollidor.

Les taules es poden reservar a QtalGourmet, a la taquilla del Teatre oa www.culturatorrevieja.com .

Bocabadats amb Jorge Blass

L'aclamat mag arriba aquest divendres, 24 de maig, a les 20 hores, al Teatre Municipal de Torrevella per sorprendre'ns amb el seu nou espectacle “Ilusionarte”, un nou i fascinant xou d'il·lusions dissenyat per a tota la família.

Blass s'acaba de convertir la setmana passada en el primer mag espanyol a rebre el premi a “Millor Mag d'Escena 2024” a la gala anual de l'Acadèmia de les Arts Màgiques de Hollywood –coneguda com els Óscar de la màgia–, per això que s'espera un espectacle sorprenent.

En aquest nou xou, els assistents seran testimonis d?efectes visuals impossibles i sorprenents, que inclouran aparicions, desaparicions i màgia interactiva on el públic es converteix en el protagonista.

L'actuació estarà embolicada amb un halo de misteri i una estètica cuidada, aconseguint que el públic torni a experimentar la il·lusió ia somiar amb allò impossible.

Les entrades d'aquest espectacle també es poden aconseguir a la taquilla del Teatre ia la web de www.culturatorrevieja.com .

La icònica música de Hollywood, a la nostra ciutat

La cita serà el proper dissabte 25 de maig a les 19h a l'Auditori Internacional de Torrevella, on la Film Symphony Orchestra presentarà la seva nova gira HENKO!, una aventura musical que transformarà tots els espectadors de l'esdeveniment.

Amb la seva impressionant posada en escena, HENKO proposa una commovedora experiència inspirada en les millors bandes sonores de tots els temps, de la mà de la inigualable Film Symphony Orchestra i el seu carismàtic director Constantino Martínez-Orts, que acompanyaran els assistents en un emocionant viatge musical.

HENKO és un homenatge a la valentia, al canvi interior i neix de les melodies més emblemàtiques de pel·lícules com 007: Skyfall, Mulan, Indiana Jones, La Roca, Star Wars, Super Mario Bros, Esmorzar amb diamants, El Padrí, Pocahontas, Harry Potter i molt més.

Com sempre, les entrades d'aquest espectacle també estan disponibles a la web de www.culturatorrevieja.com .