dipòsit Municipal

Fachada

Servei de Grua Municipal - Dipòsit de Vehicles

Direcció: Escultores Hermanos Blanco S / N

En el dipòsit municipal es dipositen els vehicles que estan a la via pública en determinades situacions. En funció de l'motiu de l'dipòsit, el tràmit per poder recollir el vehicle és diferent.

A el dipòsit municipal pot acudir directament, el titular o conductor habitual o autoritzat, sempre que el vehicle hagi estat retirat de la via pública per infracció administrativa.

D'altra banda, haurà d'acudir prèviament a Dependències Municipals el titular o conductor legalment autoritzat perquè se li realitzi el lliurament de el vehicle, quan aquest hagi estat dipositat per documentació, per alcoholèmies / drogues, accidents de circulació, o per estar a disposició de l'jutjat , entre d'altres causes.

Per retirar un vehicle dipositat:

Ha d'acudir el titular degudament identificat, amb una persona amb carnet de conduir en vigor (pot ser ell mateix), i han de desaparèixer les causes que van originar el dipòsit de el vehicle .-

Vostè sabrà si el seu vehicle està dipositat perquè se li haurà fet el lliurament d'un document / acta de dipòsit, amb els motius de l'dipòsit.

Si té qualsevol dubte, acudeixi a el diposito municipal o truqueu a el telèfon d'contacte.-