D.Eduardo Dolón Sánchez

Imagen
1 EDUARDO DOLÓN.jpg
Cargos
  • Alcalde
  • Proyectos, Planificación Urbanística y Desarrollo de la Ciudad
  • Junta de Gobierno Local
Grupo municipal
  • Grup Municipal Partit Popular
Email
alcaldia.secretaria@torrevieja.eu

És Graduat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Catòlica San Antonio i Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat d'Alacant, així com Màster Universitari en Direcció d'Empreses (MBA) a l'especialitat de Gestió Financera i Organització d'Empreses per la Universitat Catòlica Sant Antoni.

Va començar la seva trajectòria professional a l'àmbit privat realitzant funcions de comptabilitat i fiscalitat en assessoria, banca privada o vinculat a reconegudes empreses de la ciutat. L'any 2002 va iniciar el seu camí en la gestió pública. Ha estat 1er Tinent-Alcalde, regidor de Cultura, Festes Havaneres i publicacions, abans d'aconseguir una històrica majoria absoluta el 2011 que el va portar a l'Alcaldia fins al 2015.

Durant els darrers 4 anys ha liderat amb fermesa, responsabilitat i compromís l'oposició al desgovern que ha patit Torrevella tot i ser clarament el candidat més votat pels torrevellins a causa del pacte aconseguit per 6 formacions polítiques. Tasca que ha compaginat amb la vicepresidència 1a de la Diputació Provincial d'Alacant i del Patronat de Turisme Costa Blanca.