Escola de primavera i Campament urbà "Primavera amb música"

11.04.2022
cartel

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevieja posarà en marxa el projecte Escola de Primavera, que es desenvoluparà a les instal·lacions dels centres educatius Salvador Ruso i Gratiniano Baches, del dimarts 19 al divendres 22 d'abril, de 8:00 a 15.00 hores.

L'Escola de Primavera ofereix un servei dirigit a tots els nens, sense cap exclusió. És un projecte que sorgeix per donar resposta a la necessitat de cuidar i atendre els nens en el període de vacances escolars, on a més gaudeixen de l'oportunitat de compartir amb altres nens un espai lúdic i educatiu. A més, tracta de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral dels pares durant les vacances dels fills.

Els pares comptaran amb la tranquil·litat i la seguretat d'un centre de referència, un programa educatiu i un personal escollit a consciència i amb experiència i gran responsabilitat que treballarà amb els seus fills amb il·lusió i dedicació plena. Per tot això, l'Escola de Primavera és un recurs imprescindible per als infants i les famílies.

Aquesta experiència, destinada a la població infantil de tres a dotze anys, comptarà amb grups que es confeccionaran per etapa educativa i, alhora, per cursos o cicles amb una mitjana de deu nens per grup.

L'Escola de Primavera és una activitat gratuïta limitada a un aforament màxim de 300 places (150 a cada centre escolar). Informació i inscripció al Departament de Benestar Social o per Seu Electrònica.

CAMPAMENT URBÀ DEL 19 AL 22 D'ABRIL

Així mateix, també del 19 al 22 d'abril, el Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) acollirà un campament urbà destinat a joves de 12 a 14 anys, en horari de 9.30 a 13.30 hores.

Entre les activitats a desenvolupar destaca la gravació Flashmob, música, musicoteràpia i descomposició de cançons amb perspectiva d'igualtat, improvisació, etc.

L´activitat és gratuïta limitada a un aforament màxim de 25 places. Informació i inscripció al Departament de Benestar Social o per Seu Electrònica.