Afa Alzheimer Torrevella

Imagen
AFA
Responsable

Tomás Ballester

Ubicación
  • Afa Alzheimer Torrevieja

    Av. de la Estación, 1

Horarios específicos

De dilluns a divendres de 09:30 a 19:00

Email
afatorrevieja@hotmail.com
Teléfono
966 70 25 00

L´Associació d´Alzheimer de Familiars/Amics de Torrevella (AFA Torrevella) és un centre destinat a treballar amb malalts d´Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives i els seus familiars. Es treballa per aconseguir uns objectius: millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i del seu entorn i mantenir la capacitat funcional, autonomia i independència. La base del treball a l'Associació és abordar els dèficits en els components motors, cognitius, sensoperceptius i psicosocials que afecten l'exercici funcional.
Àrea de Treball Social: informació i assessorament, tramitació dajuts.
Àrea de Psicologia: Valoracions psicològiques, suport psicològic.
Àrea de Fisioteràpia: valoració física, sessions grupals i individuals.

Programa d'Estimulació Cognitiva : conjunt de mètodes i estratègies que pretenen optimitzar l'eficàcia del funcionament de les capacitats cognitives.
Programa d'Estimulació Física : exercici físic adaptat, permetent mantenir un to muscular adequat i un rang articular acceptable.
Programa de Tallers Lúdics i Temps Lliure : integració social, els pacients participen i s'involucren en activitats lúdiques i d'esbarjo.
Programa de Tallers Nous : programa intergeneracional, la música de la nostra època, intervenció psicosocial, el laberint de la memòria, estimulació amb animals, taula de cultiu, “Un, Dos, Tres”.