Persones beneficiàries: entitats associatives agràries, associacions, fundacions i empreses del sector agroalimentari
Modalitats:
1. Treballar els objectius d'un consum ecològic i responsable des de les institucions i els centres educatius que promoguin en l'alumnat i en el conjunt de la comunitat educativa coneixements, valors i actituds capaços de generar una cultura del consum ecològic i responsable compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic, així com la transició cap a un nou model agroalimentari inclusiu, equitatiu i sostenible
2. Intervencions orientades a la sensibilització de la societat en conjunt, o determinats sectors, que promoguin i augmentin la conscienciació i el compromís ciutadà solidari amb la consecució del consum ecològic i responsable compromès amb la lluita contra el canvi climàtic, així com amb la transició cap a un nou model agroalimentari inclusiu, equitatiu i sostenible
Cobertura:
1. Fins a 60.000 €
2 . Fins a 25.000 €
Límit de sol·licitud: 14/04/2023