Primer aniversari de la implantació de l'Administració electrònica a l'Ajuntament de Torrevella

El regidor d'Innovació, Ricardo Recuero, ha destacat que el 60% dels registres es fan ja de forma telemàtica
03.06.2021
ADMINS ELECTRONICA
El regidor d'Innovació i Modernització, Ricardo Recuero, ha ofert avui una roda de premsa amb motiu del primer aniversari de la implantació de l'Administració Electrònica a l'Ajuntament de Torrevella. Recordo ha recalcat el gran avenç que ha suposat per a la nostra ciutat la digitalització dels processos administratius al consistori torrevellenc, suposant un estalvi de costos i paper i, en l'àmbit laboral, poder treballar amb més eficàcia, rapidesa i més productivitat.

Així mateix, ha agraït tot l'equip de la Regidoria d'Innovació i Informàtica que ha fet possible aquesta implantació en un temps rècord.

Ricardo Recuero ha realitzat una recopilació de les dades obtingudes durant aquest any d'implantació electrònica a l'Ajuntament:

-El 60% dels registres es fan ja de forma telemàtica.

-S'han realitzat més de 1.500 reunions telemàtiques durant el confinament i la pandèmia (juntes de govern, plens, comissions informatives, juntes de portaveus, etc.)

-A través de 14 departaments de l'Ajuntament s'han donat cita prèvia a 42.000 persones

Pel que fa a la gestió interna del consistori, més de 600 funcionaris ja gestionen de manera telemàtica tota la feina interna i externa de la ciutat.

A més, l'administració electrònica ha fet possible que el teletreball sigui una realitat. En tan sols any s'ha passat de la gestió presencial i amb paper a la possibilitat de realitzar “home office” a tots els departaments i funcionaris del nostre Ajuntament. A més, Ricardo Recuero ha anunciat que durant l'estiu ja estarà en marxa el nou web municipal, que ja ha estat adjudicat i que s'ha renovat el wifi de les dependències de l'Ajuntament.

Per tot això, l´edil d´Innovació ha informat que l´Ajuntament de Torrevella ha estat finalista dels prestigiosos PREMIS ASLAN per la transformació digital que s´ha dut a terme en un temps rècord. Aquests premis reconeixen l'esforç dels organismes i les empreses públiques en la implantació de noves tecnologies per prestar millors serveis als ciutadans, millorar l'eficiència i optimitzar costos.