Joventut obre el termini d'inscripció per al campament urbà multiaventura

El campament va dirigit a joves adolescents de 12 a 17 anys
01.07.2021
CAMPAMENTO
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que ja és obert el termini d'inscripció per a una nova edició del Campament Urbà Juvenil, adreçat a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys.

El regidor de Joventut, Domingo Paredes, informa que aquest campament, pretén ser una alternativa d'oci al lleure dels joves de Torrevella, i que té com a objectiu l'educació en valors com la convivència, el respecte i l'amistat. Per fer-ho, es duran a terme gran quantitat d'activitats lúdiques, esportives, artístiques, creatives, culturals entre d'altres, amb sortides a la platja i excursions.

Des de la Regidoria de Joventut es volen oferir alternatives de lleure i temps lliure saludables, on es fomentin les relacions socials, la convivència, l'expressió i la possibilitat d'experimentar i viure noves experiències amb nous amics i en un entorn diferent de l'habitual. Amb aquesta proposta d'escola d'estiu els participants podran gaudir de les vacances de forma ludicoeducativa, ia més facilitar la compatibilitat de mares i pares amb la seva vida laboral i personal.

Les dates de celebració seran des del 12 de juliol fins al 23 d'agost, al Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ), en horari de 10.00 a 14.00 hores, i en què es desenvoluparan gran quantitat d'activitats com a pràctica de pàdel sup, capoeira, gimcana esportiva, vòlei platja, activitats mediambientals, i dues excursions a Aquapark i una altra per finalitzar el campus que serà a passar el dia a l'Illa de Tabarca.

Les places són limitades i la participació gratuïta. En cas de superar-se el màxim de places disponibles, es procedirà a fer-ne un sorteig públic. Per a més informació a les oficines de Joventut (CIAJ) sítia al passeig Juan Aparicio 5 en horari de 9 a 14 hores, o bé via telefònica 965714072, per correu electrònic: juventud@torrevieja.eu oa través de whatsapp 606055291.