El dissabte, 17 de juliol, se celebrarà el I Trofeu de Vela J. Eduardo Gil Rebollo

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora d'Esports, Diana Box, el president del Club Nàutic Marina Internacional, Antonio Luis Dávalos, i el director de la regata, José Luis Aranzueque, han presentat avui l'I Trofeu J Eduardo Gil Rebollo, organitzat pel Club Nàutic Marina Internacional, amb autorització de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana
13.07.2021
REGATA
Una regata de vela que neix amb la intenció de recordar la figura de Gil Rebollo, exregidor de l?Ajuntament de Torrevella i persona molt lligada al Port Esportiu de Marina Internacional a través de la vela i la pesca esportiva, dues de les seves grans passions. Eduardo Gil moria a l'agost del 2020 i des d'aquest any es pretén homenatjar-lo amb aquesta regata que tindrà continuïtat al llarg dels anys.

L'alcalde de Torrevella ha agraït a Marina Internacional aquest gest tan sentit d'homenatjar amb el nom d'aquest trofeu Gil Rebollo, assegurant que tot és poc pel que es mereix per la seva trajectòria política i personal. Així mateix, Eduardo Dolón ha destacat el recorregut de la regata, que passarà per aigües de La Mata, la pedania de què era natural Gil Rebollo.

El dissabte, 17 de juliol, a les 9.00 hores, es procedirà al registre d'inscripcions de les més de 30 embarcacions participants. A les 10.00 hores es durà a terme la reunió de patrons, ia les 11.30 hores es procedirà a la sortida de la regata. Abans de la sortida s'homenatjarà José Eduardo Gil Rebollo fent sonar durant un minut les botzines dels velers participants i d'altres embarcacions que aniran a la sortida de la prova.

La distància de la regata serà de 16´5 milles i el recorregut serà per tot el litoral torrevellenc, des d´aigües de Punta Prima a La Mata.

Es preveu que cap a les 16:30/17:00 hores finalitzi la prova ia les 20:30 hores es procedirà al lliurament de trofeus al Mesón El Huertano.