El 43è Open de Tennis "Ciutat de Torrevella" se celebrarà del 31 de juliol al 8 d'agost amb esportistes des de les categories benjamí fins a veterans

En aquesta edició es recupera la categoria de veterans, que el passat any es va suprimir a causa de les restriccions sanitàries
14.07.2021
Tenis
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, amb el president del Club de Tennis Torrevella, Igor Vinokurov, el director del torneig, Humberto Zuleta, i el jutge-arbitre del torneig, David Pérez, han presentat aquest matí la 43a edició de l'Open de Tennis Ciutat de Torrevella, que tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost a les instal·lacions del club a Los Balcones.

La regidora d'Esports ha destacat aquest torneig com una “oportunitat perquè joves esportistes es relacionin amb esportistes més longeus, en un nexe d'unió i concòrdia entre les diferents generacions que es donen cita en aquest open de tennis”.

Seguint les edicions anteriors en aquest Torneig podran participar des dels més petits fins als més grans, a les categories de Benjamí, Aleví, Infantil, Junior, Absolut, i es recupera en aquesta edició la categoria Veterans. El torneig és puntuable per al rànquing oficial de la RFET.

Zulueta ha volgut destacar el gran suport que tenen per part dels patrocinadors, amb la incorporació de noves empreses d'àmbit local i provincial. En paraules del director del torneig “hem perdut alguns dels nostres patrocinadors més longeus a causa de la situació que vivim, però igualment estan ajudant en allò que poden”.

Les inscripcions parteixen des dels 18€ per a les categories aleví i benjamí, 20€ per a les categories júnior i infantil, i de 25€ per a la categoria absolut i veterans. Tots els inscrits rebran un pack de benvinguda.

Com ja va passar a la quarantena segona edició, els premis s'han ampliat fins als quartfinalistes.

El torneig, en què es preveu la participació de més de 300 tennistes, és puntual per al rànquing oficial de la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) i un dels més veterans de la Comunitat Valenciana.

PREMIS MASCULÍ I FEMENÍ ABSOLUT

  • Campions: 1.000€
  • Subcampions: 500€
  • Semifinalistes: 250€
  • 4t Finalista: 125€

PREMIS VETERANS: MASCULINS (+35, +45, +55, +60, +65, +70) I FEMENÍ (+35, +50)

  • Campió: 100€
  • Finalista: 50€
  • Semifinalistes: 25

PREMIS CATEGORIES PROMESES

2.000€ en material esportiu per als finalistes.