Embelliment de la rotonda situada a la CV-905 amb accés a la N-332

La Regidoria de Potenciació de la Imatge Urbana de l'Ajuntament de Torrevella, a la línia de millorar la imatge de la ciutat, ha remodelat una altra de les rotondes d'accés a Torrevella. En aquest cas ha estat la rotonda que compta amb la figura de Cubs de Sal, situada a la CV-905 amb accés a la N-332.
22.07.2021
ROTONDA
Aquesta rotonda s'ha embellit amb un total de 28 flamencs, d'aproximadament 2 metres d'alçada, amb un relleu de 10 centímetres tallats en poliestirè i de fibra de vidre a l'acabat exterior. També s'ha executat una tanca d'aproximadament 30 metres de longitud que envolta tota la base del monument com a visual del conjunt. La inversió total ha pujat a 18.500 euros.

Aquesta és una de les dues rotondes que es remodelaran al llarg d'aquest any 2021, tenint previst que a principis del proper mes de setembre, per no afectar l'intens trànsit d'agost, es dugui a terme l'embelliment de la font de l'Avinguda Desiderio Rodríguez, a l'alçada de Mar Blava-La Veleta.