Els esportistes olímpics Luis Corchete i Daniel Cánovas rebuts per l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i per la regidora d'Esports, Diana Box

Eduardo Dolón els ha fet entrega d'una placa en reconeixement a l'èxit aconseguit. Per la seva banda, l'atleta Luis Manuel Corchete ha regalat a la regidoria d'Esports la samarreta i el dorsal amb què va competir a la prova olímpica
19.08.2021
DEPORTISTAS
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, amb la regidora d'Esports, Diana Box, han rebut avui al matí, 19 d'agost, els esportistes torrevellencs que van participar als Jocs Olímpics celebrats a Tòquio, Luis Manuel Corchete (marxa atlètica ) i Daniel Cánovas (entrenador de vela).

Eduardo Dolón els ha fet entrega d'una placa en reconeixement a l'èxit que ha suposat participar en una competició de tal alt nivell com són unes olimpíades. En paraules del primer edil "és un privilegi i un honor rebre dos esportistes de la ciutat de Torrevella, que han participat a les olimpíades i que ens heu fet a tot participes d'aquest somni complert".

El marxador olímpic Luis Manuel Corchete ha fet entrega a l'alcalde, Eduardo Dolón, ia la regidora d'Esports, Diana Box, la samarreta, el dorsal i una fotografia del seu pas pels JJ.OO de Tòquio 2020, com a agraïment als seus inicis a l´escola municipal d´atletisme. Aquest regal es col·locarà en un lloc privilegiat del pavelló d'esports, un cop finalitzin les obres de reparació del mateix, tal com ha indicat Eduardo Dolón.

Tots dos esportistes han volgut agrair a la ciutat tot el suport que han rebut durant les darreres setmanes. Han tingut un record especial per als seus inicis com a esportistes a la seva ciutat, Luis Manuel Corchete a l'escola municipal d'atletisme, i Daniel Cánovas al Reial Club Nàutic de Torrevella.