73.000€ destinats a beques a esportistes locals per a lexercici 2021

Aquest ajut municipal, que s'incrementa aquest any un 22%, va destinat als esportistes que han obtingut resultats esportius significatius a nivell autonòmic, nacional i internacional sufragant una part de les despeses que l'esport de competició els obliga a suportar
08.09.2021
Becas Deporte
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, informa que el 2 de juliol passat es van aprovar les bases de les Beques a Esportistes Locals, anualitat 2021, per un import de 73.000 euros, fet que suposa un increment respecte de la temporada passada un 22%.

Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Torrevella, a través de la Regidoria d'Esports, ajuda econòmicament els esportistes que han obtingut resultats esportius significatius a nivell autonòmic, nacional i internacional sufragant una part de les despeses que l'esport de competició els obliga a suportar.

Les bases de la convocatòria s'han publicat a la BDNS i en els propers dies seran publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP), de manera que a partir d'aquest moment començarà el període de presentació de sol·licituds i els sol·licitants disposaran de 10 dies hàbils per tramitar la sol·licitud per la Seu Electrònica de l'Ajuntament, a l'oficina de Registre de l'Ajuntament (PROP) o per qualsevol dels procediments establerts a l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les modificacions més significatives respecte d'anys anteriors són:

-S'ha passat d'una dotació econòmica de 60.000 a 73.000 euros.

-Adaptació dels criteris de baremació entre esports olímpics i no olímpics, i modificar alguns requisits de puntuacions.

-S'ha inclòs en categoria infantil els èxits obtinguts com a segon classificat en campionats autonòmics (fins ara en aquesta categoria només es puntuava el primer classificat).

-Els esportistes concentrats a centres d'alt rendiment podran accedir per primera vegada a aquesta subvenció esportiva.

-Se segueixen adaptant les bases amb l'objectiu d'afavorir els esportistes torrevellins que tan grans resultats obtenen.