La coneguda actriu i presentadora Beatriz Rico actuarà el dissabte 25 de setembre, a les 19:00h, al Teatre Municipal

Presentarà el seu espectacle de comèdia Antes muerta que convicta, un monòleg escrit amb la col·laboració del còmic Salomón i l'actriu i directora Pepa Rus
17.09.2021
beatriz rico
Després de l'èxit del seu projecte anterior, Millor Vídua que Mal Casada, Beatriz Rico torna a Torrevella amb Antes Muerta que Convicta (https://www.antesmuertaqueconvicta.com/), un espectacle de comèdia on les rialles i la diversió estan assegurades. Una obra que fa més de tres anys que gira per tot el territori nacional, traient riallades i emportant-se grans aplaudiments i molt bones crítiques del públic. Les entrades estan a la venda a www.entradasatualcance.com per un preu de 7 euros.

Sinopsi:

Carolina compleix treballs socials netejant teatres, després de passar uns quants mesos a la presó. El que segueix a dins és el seu marit el senyor Mauricio (Mauri), un empresari d'alta volada que sembla haver caigut en desgràcia des del seu polèmic matrimoni. Ella va deixar el seu poblet de Huelva per triomfar a Madrid, encara que el seu objectiu era molt diferent: casar-se amb un home ric. Un cop aconseguit i després d'un breu matrimoni, la seva vida fa un tomb i tots dos es veuen a la presó. Quan ella és posada en llibertat i també es veu lliure de la vigilància de Mauri, es planteja el seu veritable objectiu: entrar a un concurs de la tele. Més motivada que mai no es presenta al càsting.

Seguint en la línia de la millor Viuda Que Mal Casada , la funció porta un ritme trepidant de gags, reflexions absurdes i situacions absurdes que provoquen el moment perfecte per esmicolar amb humor la vida en parella i les seves complicacions, les eternes diferències entre homes i dones que solen ser motiu de baralla, la importància de lluitar pels somnis i les neures que tots vivim en el dia a dia, demostrant que, sabent riure'ns de nosaltres mateixos, la vida és un pur acudit. Amb la col·laboració del còmic Salomó (Paramount Comedy, Talla el Cable Roig...) i de l'actriu i directora Pepa Rus (Aida, Gym Tony, Lifting, Microteatre...).

Beatriz aconsegueix un monòleg vertiginós a cop de gags, imitacions, acudits i inesperats flaixos musicals, i sobretot, riallades. També hi ha un petit espai per a la tendresa i la veritat quan l'actriu parla al públic amb el cor a la mà de com ha canviat la seva vida i les seves prioritats segons ha complert anys, un petit incís de veritat i reflexió per reprendre ràpidament el personatge que li ha portat fins al teatre i arrencar riallades contínues que, al capdavall, és el que la funció pretén: hora i mitja de rialles i diversió NON-STOP.