Finalitzats els treballs de conservació i manteniment de les passarel·les de vianants situades a CV-905 i avinguda de les Corts Valencianes

16.05.2022
puente
La regidora de Qualitat dels Serveis Urbans de l'Ajuntament de Torrevieja, Sandra Sánchez, ha informat de la finalització de les obres de conservació i el manteniment de les passarel·les de vianants situades a la carretera CV-905 (davant del Centre Comercial Havaneres) ia la Avinguda de les Corts Valencianes, a l'alçada del supermercat Mercadona de la urbanització Aguas Nuevas.

El contracte dut a terme ha estat a través d'un procediment obert simplificat, i l'import dels treballs oferts per l'adjudicatari és de 60.500 euros (IVA inclòs).

Sandra Sánchez ha indicat que la necessitat de l'execució d'aquests treballs ha estat derivada pel mal estat en què es trobaven ambdues infraestructures, majoritàriament formades per elements metàl·lics i, atès l'ambient marí regnant a Torrevieja, presentaven un alt grau d'oxidació, així com danys provocats per actes de vandalisme.

Els tractaments realitzats han consistit, en primer lloc, en la reparació de danys en baranes i elements de protecció de pilars, procedint a continuació a un raspat minuciós de les superfícies oxidades, posterior neteja, desgreixatge i preparació de suports per pintar-los.

Pel que fa als treballs de pintat, han consistit en un primer tractament d'imprimació sobre superfícies metàl·liques amb un gruix de pel·lícula seca de 50 micres com a capa base, seguidament aplicació de capa intermèdia de 120 micres de gruix i, finalment, aplicació de tractament superficial final consistent en pintura de poliuretà de dos components de 40 micres cadascuna.