Torrevella commemora la setmana europea de la mobilitat amb diferents activitats que tindran lloc demà dimecres, 22 de setembre

Amb el lema “A Torrevella ens movem per la sostenibilitat”, l'Ajuntament realitzarà un concurs de fotografia a través de rutes saludables, on es col·locaran els cartells commemoratius on les persones hauran de fer-se una fotografia amb el cartell que es troba a les rutes i pujar-la a les xarxes socials utilitzant el hashtag #ATorreviejanosmovemosporlasostenibilidad
21.09.2021
movilidad
Les regidories de Policia Local, Voluntariat i ONG's, Esports i Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, en col·laboració amb l'Associació de Petits i Mitjans Comerciants (APYMECO), informen de les activitats que es duran a terme demà dimecres, 22 de setembre, amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Amb el lema “A Torrevella ens movem per la sostenibilitat”, l'Ajuntament realitzarà un concurs de fotografia a través de rutes saludables, on es col·locaran els cartells commemoratius on les persones hauran de fer-se una fotografia amb el cartell que es troba a les rutes i pujar-la a les xarxes socials utilitzant el hashtag #ATorreviejanosmovemosporlasostenibilidad. La fotografia que rebi més likes serà la guanyadora d'un patí elèctric que ha estat donat per a aquesta celebració. Les rutes saludables marcades són el dic de Llevant, el passeig marítim de Juan Aparicio i la passarel·la de la llacuna de La Mata.

A la tarda es realitzarà un circuit de patinatge i bicicleta per fomentar entre els més joves l'ús d'aquests vehicles, on l'Ajuntament compta amb la participació dels clubs de Triatló de Torrevella, el club Torrevella Patina i el club Patina Torrevella. Tots els participants rebran un diploma commemoratiu. Aquesta activitat es realitzarà al passeig de la Llibertat, que es tancarà al pas del trànsit des de les 17.30 fins a les 19.30 hores. Aquest tall del trànsit a la zona té com a objectiu conscienciar tots els públics que hem de reduir les emissions de CO2 al medi ambient, utilitzant mitjans de transport alternatiu i menys perjudicial per a l'atmosfera.

El desenvolupament de les activitats podrà variar depenent de la situació meteorològica.

Des de l'Ajuntament de Torrevella s'anima tota la ciutadania a participar en aquesta iniciativa per commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat 2021.