La periodista danesa Hanne Olsen visita Torrevella interessant-se per la història de les salines i l'oferta turística mediambiental

23.09.2021
Aquest viatge de familiarització (fam trip) ha estat organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella i l'oficina espanyola de Turisme a Copenhaguen

TORREVELLA (2021.09.22). La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, ha informat de la visita que ha realitzat la periodista danesa Hanne Olsen a la nostra ciutat. Es tracta d'un viatge de familiarització (fam trip) organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella, i l'oficina espanyola de turisme a Copenhaguen.

La periodista danesa ha estat rebuda per una informadora turística de l'oficina de turisme en la seva visita de tres dies. Durant la seva estada a la ciutat va visitar el Parc Natural de les Llacunes de Torrevieja i La Mata, en el qual va poder gaudir d'el Centre de Recepció de Visitants, on va poder realitzar un passeig per les vinyes amb una explicació sobre la producció de vi des del seu cultiu fins a l'embotellat per l'empresa Bufa Llevant, així com un recorregut en bicicleta pel parc en companyia d'un guia de l'empresa Forestbike, que coneix el mateix a la perfecció, finalitzant el dia amb un passeig pel litoral de la zona de la mata.

També va visitar el centre de la ciutat des del museu de la Mar i de la Sal, la Societat Cultural Casino de Torrevella, passant pel conjunt històric de les Eres de la Sal. Va finalitzar la seva estada a Torrevieja amb la visita a la llacuna rosa de les Salines acompanyada per Luis Díez, que li va mostrar la indústria salinera, podent veure in situ l'activitat que allà realitzen.

Hanne Olsen ja tenia previst visitar Torrevieja l'any passat però a causa de les restriccions de la pandèmia per la COVID-19 va haver de retardar el seu viatge. La periodista danesa es va interessar per la ciutat a través de la llacuna rosa, i va voler conèixer més a prop de l'oferta mediambiental.