APROVATS ELS PLECS ADMINISTRATIUS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE REDACCIÓ DE PROJECTE PER A LA REURBANITZACIÓ DEL PASSEIG DE LA PLATJA DELS BOJOS

08.10.2021
Imagen 1
TORREVELLA (2021.08.06).

Federico Alarcón, regidor de secretari de la Junta de Govern Local, ha informat en el matí d'avui de la contractació de l'servei de redacció, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut de el projecte d'obres per a la reurbanització de l'Avinguda Mariano Ruiz Cánovas (platja dels bojos).

Des de la Regidoria de Qualitat dels serveis urbans, que dirigeix l'edil Sandra Sánchez, s'ha de dotar el passeig de la platja dels Bojos d'una nova reurbanització que millori sensiblement l'accessibilitat a la línia de costa, dotant-la de recorreguts de vianants i zones estancials àmplies per al gaudi de la ciutadania i complint la normativa d'aplicació en matèria d'accessibilitat en el medi urbà.

Així mateix, s'ha de dotar d'un carril bici d'acord el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i l'accés i recorregut de l'trànsit rodat tant públic com privat, zones d'aparcament, accés als residents, als serveis públics de transport, recollida de residus, serveis d'evacuació etc. A més, la millora, actualització i adaptació dels serveis públics existents (enllumenat públic, etc.) adaptant-lo a el nou disseny dels traçats dels vials rodats, de vianants, estancials ...

El procediment de contractació de l'servei de redacció, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut d'aquest projecte d'obres és obert simplificat i el pressupost base de licitació queda establert en 106.118 euros (IVA inclòs) amb el següent desglossament:
-Estudi de trànsit
-Estudis previs.
-Redacció de Projecte complet de reurbanització amb tots els seus annexos d'instal·lacions, Estudi de Seguretat i Salut. Programa dels treballs.
Estudi de Gestió de residus.
-Pla de qualitat.
-Direcció facultativa i Coordinació de Seguretat i Salut.