TORNEN ELS MUSICALS INFANTILS PER GAUDIR AMB TOTA LA FAMÍLIA

18.10.2021
El Musical de la Granja
Les entrades per a tots dos musicals poden adquirir-se en la plataforma www.entradasatualcance.com a un preu únic de 7

TORREVELLA (2021.10.13). L'Institut Municipal de Cultura "Joaquín Chapaprieta", pensant en el públic més jove, ha programat per aquest trimestre dos musicals infantils perquè pugui gaudir tota la família. Vist l'enorme èxit que van tenir els musicals infantils en passades programacions, es representaran els següents espectacles:

- "El Musical de la Granja", amb dues passades, un a les 12:00 i un altre a les 18:00 hores, dissabte, 23 d'octubre, al Teatre Municipal de Torrevieja. Aquesta és la història de la granja de Zenón, un alegre camperol que, amb els seus nebots, la dolça Maria i el maldestre Tito, ens ensenyaran a tots els animals que viuen amb ells. Des del cavall Percherón, passant per la Vaca Lola, el Lorito Pepe, el Pollet Pius, fins arribar a el gall Bartolito entre d'altres, ens aniran explicant com és la seva vida en aquesta granja tan peculiar amb les seves millors cançons i les seves històries més divertides. Un musical amb veus en directe en què riurem, ballarem i cantarem sense parar!

- "La Ventafocs, el musical", dissabte, 13 de novembre, també en dos passis, a les 12:00 ia les 18:00 hores al Teatre Municipal de Torrevieja. Es tracta de l'adaptació de l'conte popular clàssic escrit per Charles Perrault. Explica la història d'un regne llunyà on vivia una bondadosa i bonica noia. Després de morir el seu pare, el seu cruel madrastra, al costat dels seus envejoses germanastres la converteixen en la seva serventa i li canvien el seu nom pel de 'Ventafocs'. La vida de la dolça i amable noia canviarà per complet quan conegui a el príncep Christopher Rupert 'Topher'. La clàssica història de Charles Perrault explicada com mai. Un musical ple de música, ball i bellesa que et farà riure, gaudir i somiar.

Les entrades per a tots dos musicals poden adquirir-se en la plataforma www.entradasatualcance.com a un preu únic de 7.