ES REOBREN ELS MUSEUS FLOTANTS DE TORREVELLA

Des del dia 19 d'octubre tornen a obrir-se a el públic als museus flotants
19.10.2021
Museos flotantes reabren

TORREVELLA (2021.10.18). El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que a partir de demà dimarts, 19 d'octubre, s'obriran a el públic en el seu horari habitual pre-pandèmia els museus flotants de Torrevella, ubicats al recinte portuari de la localitat.

D'aquesta manera, de dimarts a dissabte, en horari de 9:30 a 14:00 hores, residents i turistes podran gaudir de la visita a les tres embarcacions principals de l'museu: el Submarí S-61 Dofí, el Patruller Albatros III, així com de l'Pailebot Pascual Flores, acabat d'arribar de la seva gira per Europa i que estarà a Torrevieja fins a mitjans del mes de gener de 2022.

Completen la zona expositiva dels museus flotants un pot auxiliar de l'destructor D21 cedit a Espanya per l'armada nord-americana, un remolcador de barques de la sal dels anys 50 de l'passat segle XX, un torpede de l'submarí i una mina espanyola de la II Guerra Mundial, un obús de campanya de l'Exèrcit de Terra espanyol model Naval-Reinosa de 1958, un llançador de càrregues de profunditat, una metralladora Oerlikon, un canó Breda Bofors i un pal de el patruller Espalmador.