Convocades les subvencions a ONG locals per a l'exercici de 2021

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins dimecres, 3 de novembre, després d'haver-se comptabilitzat deu dies hàbils des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província (BOP)
25.10.2021
Cartel_Subvención_ONG_2021
L'Ajuntament de Torrevella ha dut a terme la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre en l'àmbit de l'acció social, a fi de contribuir al cost dels projectes realitzats durant l'exercici del present any 2021. D'aquesta manera, totes les ONG establertes a Torrevella i registrades a l'Ajuntament amb dos anys d'antelació com a mínim, tenen de nou una oportunitat per aconseguir una ajuda que pugui contribuir als seus fins socials.

La quantia a concedir, amb el límit màxim fixat en 50.000 euros, no podrà excedir el 80% del cost total del projecte, cas en què es reduirà per no superar aquest límit. El percentatge restant haurà de ser cobert per aportacions de la pròpia entitat o d'altres possibles finançadors, i s'haurà d'acreditar mitjançant l'aportació de la documentació corresponent.

La regidora d'ONG i Voluntariat de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, ha posat de manifest la seva satisfacció per poder tramitar aquests ajuts dins del mateix any en curs, és a dir, que les subvencions es resoldran abans de final de l'any 2021 i posteriorment seran abonades a les entitats. També ha recordat que el passat any l'Ajuntament va realitzar un gran esforç per procedir a la resolució de les subvencions corresponents als exercicis de 2019 i 2020. Cosa que, segons Concha Sala “va servir per posar al dia aquests ajuts que s'havien endarrerit per la gestió de l'anterior govern municipal”.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al proper dia 3 de novembre, després d'haver-se comptabilitzat deu dies hàbils des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. La sol·licitud de la subvenció i la justificació es presentaran per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torrevella.